Başkan Mahalle Mahalle Gezip, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı, Ergene, Muratlı ve Saray ilçelerinde mahalle sakinlerinin hal ve hatırını sorarak, vatandaşların isteklerini dinledi.

Başkan Mahalle Mahalle Gezip, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Sık sık mahalleleri, esnafları ziyaret ederek sorunları dinleyen Başkan Kadir Albayrak, bu sefer de 4 ilçeyi gezdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yol kenarında yapılan çalı temizleme işlemleri ile mezarlıkta yapılan ot temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı hizmetlerle daha temiz ve yaşanılabilir bir mahalle haline geldiğini söyleyerek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

İlçe ilçe gezdi vatandaşların isteklerini dinledi

Başkan Albayrak, Kapaklı ilçesine bağlı Karlı, Ergene ilçesine bağlı Karamehmet ve Muratlı ilçesine bağlı Yeşilsırt mahallelerini de ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak, vatandaşların isteklerini dinledi.

Ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de mahallelerine yaptığı çalışmalardan dolayı Albayrak’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA