Başkan Akdoğan'dan Miniklere Sürpriz Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu’nun ana sınıfı öğrencilerine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Yeri Malı Haftası’nı kutlayan minikleri sınıflarında ziyaret eden Başkan Akdoğan, öğrencilere diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

Başkan Akdoğan'dan Miniklere Sürpriz Ziyaret
Kemal Aydoğan Ortaokulu’nun düzenlediği ‘’Kariyer Günleri’’nin konuğu olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katıldığı söyleşinin ardından miniklere ana sınıfına sürpriz ziyaret gerçekleştiren Başkan Akdoğan, miniklerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Yeri Malı Haftası’nı kutlayan miniklere diş macunu ve diş fırçasını kendisi dağıtan Akdoğan ağız ve diş sağlığının öneminden de bahsetti. Akdoğan ‘’ Diş fırçalama alışkanlığını yaygınlaştırmak için minik yavrularımıza diş macunu ve diş fırçası dağıtıyoruz. Güzel gülüşler sağlıklı dişlerden geçer. Sağlıklı bir nesil yetişmesi için bizde belediye olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz’’ dedi.

Girdiği her sınıfta büyük bir coşkuyla ve alkışla karşılanan Başkan Akdoğan sağlıklı dişlere sahip olmaları için miniklere tavsiyelerde bulunurken onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bilindiği gibi Niğde Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Niğde merkez ve merkeze bağlı tüm ilkokulların birinci sınıf öğrencileri ile ana sınıfı öğrencilerine 7 bin 600 adet diş macunu ve diş fırçası dağıtmıştı.
Kaynak: İHA