Balkanlıoğlu Açıklaması 'Sağlık Turizmi Ordu İçin Önemlidir'

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizmde çok büyük çeşitlenmeler olduğunu belirterek doğa turizmi, yayla turizmi gibi sağlık turizminin de Ordu için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Medical Park Ordu Hastanesi’ni ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Vali Balkanlıoğlu hastaneye gelişinde Medicalpark Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, Dr. Mithat Yağlı ve Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özlem Öztürk tarafından karşılandı.

Hastane yönetimi ile birlikte hastaneyi gezen Vali Balkanlıoğlu, birimleri ve hekimleri ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Medical Park Ordu Hastanesi ile ilgili bilgiler veren Genel Müdür Halil İbrahim Çalış, “Kaliteli sağlık hizmetini açıldığımız günden bugüne sadece Ordu ve civar illerin hastalarına değil yurt dışından gelen yabancı ülke vatandaşlarına da sunmak için çalışıyoruz. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerimizin tüm sağlık ihtiyaçlarında kendilerine her branşla hizmet verebilmek ve kaliteli sağlık hizmetini bu güzel ilimizde sunabilmek için gayretlerimiz her geçen gün artarak devam ediyor. İlimize sağlık turizmi için gelen misafirlerimiz sağlık hizmeti alırken hem ilimizi tanıyorlar hem de aynı zamanda Ordu ekonomisine de katkı sağlıyorlar“ dedi.

Sağlık alanında Ordu’ya yapılan tüm yatırımların beraberinde hizmet kalitesini de artıracağını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu ise turizmde çok büyük çeşitlenmeler olduğunu söyleyerek, doğa turizmi, yayla turizmi gibi sağlık turizminin de Ordu için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Vali Balkanlıoğlu, “Medical Park Ordu Hastanesi’nin ilimize ve bölgemize verdiği kaliteli sağlık hizmetinin yanında sağlık turizmi anlamında yurt dışından Ordu’ya gelen hastalara verdiği hizmetin yanında şehrimize ekonomik ve sosyal katkılar da sağladığını memnuniyetle gözlemlemekteyim. Bu gibi kurumların varlığı Ordu’nun büyüme vizyonu için çok önemlidir” dedi.

Vali Balkanlıoğlu, hastane yönetimi ve hekimlerine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.
Kaynak: İHA