Aşkale'de Şehitler İçin Mevlit Programı

Ak Parti Aşkale İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı’nca, İstanbul, Kayseri, Halep ve tüm şehitler için Mevlit programı düzenlendi.

Aşkale'de Şehitler İçin Mevlit Programı
Abdullah Gül Sosyal Tesislerinde düzenlenen Mevlit Programı Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Kuran -ı Kerim tilavetinin ardından, ilahiler okundu şehitler için dua edildi.

Taşkesenkioğlu yaptığı konuşmada, Hain ve kalleşce saldırılarla Türk Milletini kimsenin sindiremeyeceğini bunları yapan alçakların da mutlaka sonlarının getirileceğini bildirdi. PKK, PYD ve hangi terör örgütü olursa olsun arkalarında hangi güç varsa Türk Milletinin bunları yerle bir edecek güçte olduğunu ifade eden Taşkesenlioğlu, bu coğrafya üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceklerini Türk milletinin bir bütün olduğunu beyan ederek program da emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.

Taşkesenlioğlu, program sonrası vatandaşları dinledi, Polislere ve basın mensuplarına lokum ikram etti.

Taşkesenlioğlu daha sonra Belediye Başkanı Şenol Polat, İlçe Başkanı İrfan Kervan, Kadın Kolları Başkanı Emine Aras ve beraberindekilerle birlikte görev dönüşü kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memurunun taziyesi için Çay köyü ne geçtiler.
Kaynak: İHA