AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz Açıklaması

'Bu milletin mayası esaret değil, cesarettir'.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bu milletin mayasının esaret değil, cesaret olduğunu kaydetti.

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütleri ve arkasındaki güçlerin çarşı iznine çıkan silahsız güvenlik güçlerine ve sivillere yönelik bombalı saldırıda bulunacak kadar alçalmış olduklarını vurguladı.

Her saldırının vatandaşları biraz daha kenetlediğini belirten Filiz, şu ifadelere yer verdi:

'İsmi ne olursa olsun bu terör örgütlerinin hangi odaklara hizmet ettiği bugün daha iyi bilinmektedir. Üst aklın oluşturduğu stratejinin taşeronu olan bu örgütlerin asıl niyeti etnik fay hatlarını harekete geçirerek kardeşi kardeşe düşürmektir. Bu saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti'nin terör örgütünün tasfiyesine yönelik yaptığı mücadelenin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu eylemlerle bizleri, bölemeyecekler, bizleri yolumuzdan alıkoyamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgesindeki etkinliği ve gücü, terör örgütlerinin arkasındaki güç odaklarını rahatsız etmiş, saldırıların tek amacı da ülkemizin huzurunu bozmak ve hedeflerinden alıkoymaktır.'

Vahşi terör eylemleriyle Türkiye'yi bıktırmak, yıldırmak ve pes ettirmek isteyenlere karşı ülkenin her köşesinden tepki verildiğine dikkat çeken Filiz, 'Bu vahşi eylemler karşısında dağılmayacağız, susmayacağız ve korkmayacağız. Lanet olsun PKK'ya, FETÖ'ye, DEAŞ'a PYD'ye tüm terör örgütlerine, lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara. Lanet olsun teröre terör, teröriste terörist diyemeyen gözü dönmüşlere. Terör karşısında yılmayacağız ve dik duracağız. İhanet çeteleri vasıtasıyla Türkiye'yi teslim alabileceklerini düşünen vatan hainleri, güvenlik güçlerimiz ve aziz milletimiz tarafından her zaman hüsrana uğratılacaktır. Bu milletin mayası esaret değil, cesarettir.' dedi.
Kaynak: AA