'15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma' Programı

AK Parti İstanbul Milletvekili Kandemir: '15 Temmuz bir işgal girişimiydi, milletin birlikteliğiyle darbe püskürtüldü'.

AK Parti İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, 15 Temmuz'un bir işgal girişimi olduğunu, milletin birlikteliğiyle bunun püskürtüldüğünü söyledi.

Bilim İrfan Liyakat ve Gençlik Derneğince (Bilgenç) Sefaköy Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma' programı düzenlendi. Programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Bilgenç Derneği Başkanı Ozan Bekir Yıldız, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda konuşan Kandemir, 'Biz büyük bir milletiz. Bu millet, kendi aralarında ne kadar farklılık olursa olsun dışarıdan bir tehdit hissettiği zaman bir olur ve işgalcileri tokatlar.' dedi.

Kandemir, 15 Temmuz'un bir işgal girişimi olduğunu, milletin birlikteliğiyle darbe girişiminin püskürtüldüğünü vurguladı.

Kurtuluş Savaşı'ndaki ruhun 15 Temmuz'da da kendini gösterdiğine işaret eden Kandemir, 'Yazdığımız destanlara bir yenisini daha ekledik. Bunu hatırlamak, hatırlatmak durumundayız. Bu milletin mayasının nasıl bir maya olduğunu bilmek durumundayız.' diye konuştu.

Kandemir, gençlerin çok çalışması gerektiğinin altını çizerek, 15 Temmuz'da gösterilen direnişle korunan ülkenin ancak yeni neslin çok çalışması ile güçlenebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA