Sanatçı Metin Şentürk Ve Engelli Vatandaşlar Şehitler Tepesi'ni Ziyaret Etti

Beşiktaş’taki hain terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi, bugün de ziyaretçi akınına uğradı. Sanatçı Metin Şentürk ve engelli vatandaşlar, patlamanın yaşandığı tepeye çelenk ve karanfil bıraktı.

Sanatçı Metin Şentürk Ve Engelli Vatandaşlar Şehitler Tepesi'ni Ziyaret Etti
Terör eyleminin gerçekleştiği günden bu yana hiç boş kalmayan Şehitler Tepesi, sivil toplum örgütleri, sanatçılar, sporcular, taraftarlar, ticaret ve siyaset örgütlerinin temsilcileri ile sivil vatandaşların akınına uğruyor. Metin Şentürk ve engelli vatandaşlar da Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği organizasyon ile terör eyleminin gerçekleştiği noktada buluştu. Ziyarete Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı.

Engelli derneklerinin üyelerinin de bir araya geldiği ziyarette şehitler için sloganlar atıldı ve engelli bir vatandaş tarafından Yasin okundu.

“Türk milleti gerekeni yapacaktır”

Metin Şentürk, teröre karşı birlik mesajı vermek için Şehitler Tepesi’nde olduklarını belirterek, "Acımızı paylaşmaya geldik, şehitlerimiz için buradayız. Yaşananlar bir daha yaşanmasın diye buradayız. Türk milletinin ne kadar birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğunu göstermek için buradayız ve bu aşağılık teröristlere gereken cevabı vermek için buradayız. Türk milleti olarak her şey her zaman gerektiği gibi yapılacaktır” dedi.



“Varlığımızın nişanesi şehitler”

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da coğrafyaya önderlik eden Türkiye’nin her zaman bir bedel ödediğini söyledi.

Şehitleri milletin varlığının nişanesi olarak nitelendiren Hazinedar, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Hiç şüphesiz varlığımızın nişanesidir şehitlerimiz. Bu topraklar zor topraklar. Bu coğrafyanın önderliğini yapmanın hep bir bedeli olmuştur. Aziz Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyette Müslüman ülkeler için önder ülkedir. Biz hem Evladı Fatihan hem Atatürk’ün gençleri, Mehmetçikleri olarak bu toprakların değerlerine canımız pahasına sahip çıkmak zorundayız.”

Konuşmaların ardından sanatçı Metin Şentürk, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve engelli vatandaşlar, saldırının gerçekleştiği yere çelenk ve karanfil bıraktı.
Kaynak: İHA