Okul Turizminin Yeni Adresi Zeytindalı Çocuk Merkezi

Odunpazarı Belediyesi Zeytindalı Çocuk Merkezi her hafta farklı okullardan onlarca öğrenciyi ağırlıyor.

Okul Turizminin Yeni Adresi Zeytindalı Çocuk Merkezi
Okulların açılmasıyla birlikte tarihi Odunpazarı Bölgesini gezmeye gelen öğrenci ve öğretmenler, Zeytindalı çocuk merkezini ziyaret etmeden turlarını bitirmiyorlar.

Zeytindalı Çocuk Merkezi içerisinde yer alan Atiye Aykanat Çocuk Kütüphanesi’nde kütüphanecilerden kitap ve kütüphane hakkında bilgi alan çocuklar, kitabın tarihi gelişimi hakkında önemli bilgiler ediniyorlar. Gerçekleştirdikleri ziyarette Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt tarafından kendilerine hediye edilen kitapları büyük bir mutlulukla alan öğrenciler, Başkan Kurt’a teşekkür ederek, kendilerine sunulan hizmetin önemine dikkat çektiler.

Öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Zeytindalı Çocuk Merkezine tam not veren öğretmenler, Zeytindalı’nın modern tasarımı ve zengin kitap koleksiyonu ile diğer kütüphanelerden ayrıldığını kaydetti.

Okulların gerçekleştirdikleri ziyarette öğrencilerle birlikte sıraya oturarak bilgiler aktaran ve Nutuk’un önsözünü okuyan kütüphane yetkilileri, öğretmenlere Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’u hediye etti.
Kaynak: İHA