Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Moral Etkinliği

Elazığ’da kanser tedavisi gören çocuklar, “Eliniz Dokunacak Kadar Sıcak mı” adı altında düzenlenen programda gönüllerince eğlendi.

Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Moral Etkinliği
Medical Park Elazığ Hastanesi ile Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (KAYED) tarafından kanser tedavisi gören çocuklara moral, motivasyon vermek amacıyla eğlence programı düzenlendi.

Medical Park Elazığ Hastanesinde tedavi gören kanser hastaları palyaço ve halk oyunları oynayarak eğlendi. Programa Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç, KAYED Genel Başkan Vekili Oğuzhan Danış, kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri ile üniversiteli öğrenciler katıldı.

Medical Park Elazığ Hastanesi ve KAYED işbirliğinde kanser tedavisi görmüş hastalarla birlikte olduklarını belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç, "Hastanemizde geçmiş dönemde tedavi görmüş ve aynı zamanda şuanda tedavi gören hastalarımızla birlikteyiz. Kendileri aileleri ile birlikte programımıza katıldılar. Biz hastalarımıza motivasyon kaynağı oluşturmak amacıyla buradayız. Amacımız onlarla birlikte hayata tutunmak. Hastalarımızın gerek tedavi sürecinde gerekse tedavi sonrasında yanlarında olduğumuzu dile getirmek istedik" dedi.

KAYED Genel Başkan Vekili Oğuzhan Danış ise kanser tedavisi gören çocukları hayata tutundurmak, mutlu etmek, onlara moral ve motivasyon katmak amacıyla program düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: İHA