HDP Yöneticisinin Evinden FETÖ Kitapları Çıktı

Kırşehir'de, kırsala adam kazandırmaya çalıştıkları ileri sürülen HDP yöneticilerine yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelinin evinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ve F serisi 1 dolar bulundu.

Kayseri'deki terör saldırısının ardından HDP Kırşehir il yöneticilerine yönelik operasyonda gözaltına alınanlar arasında yer alan bir yöneticinin evinde, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait yasaklanmış kitaplar ve çok sayıda 1 dolar bulundu.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, terör örgütü PKK'nın kırsaldaki kadrosuna eleman kazandırmak için faaliyet yürüttükleri ileri sürülen HDP'li yöneticilerin yakalanması için Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde başlattığı operasyonun ardından gözaltına alınan, HDP İl Başkanı Demet Resuloğlu Çetin, İl Başkan Yardımcıları Saim Özdemir ve Eşref Odabaşı’nın da aralarında olduğu 22 şüphelinin işlemleri sürüyor.

Gözaltına alınan HDP yöneticilerinden Osman Kurt'un evinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap ve F serisi 6 adet 1 dolar bulunduğu öğrenildi.
Kaynak: AA