Başkan Tok Açıklaması '2,5 Yılda 43 Park Ve 10 Halı Saha Yaptık'

Çocuk, genç, yaşlı ve kadın olmak üzere toplumun her kesimine yönelik hizmetleri yerine getirdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çocuk ve gençler için 2,5 yılda 43 park ve 10 adet halı saha yaptıklarını kaydetti.

Başkan Tok Açıklaması '2,5 Yılda 43 Park Ve 10 Halı Saha Yaptık'
İlkadım Belediyesi tarafından ilçedeki çocuk ve gençlerin spor hayatı ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla mahallerde yapılan çocuk parkı ve halı saha yatırımları devam ediyor. Halkın beklentilerini karşılayan belediyecilik anlayışı ile söz verilen yatırım ve hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirten Başkan Erdoğan Tok, "Çocuklarımıza yapılan yatırım ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi için mahalle aralarında çocuk parkı ve spor tesisleri yapıyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu ve heyecanı yaşıyorum. İlçemizin sporda da öncü bir kent olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesini istiyoruz. Özellikle çocukları ve gençleri spora teşvik etmek gerektiğini bunun için spor alanlarının kolay ulaşılabilir olması için mahalle aralarında semt spor merkezleri yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın" diye konuştu.



"Sağlıklı nesil, sağlıklı toplum"

Yarınların teminatı çocuklara sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni spor alanları oluşturduklarını belirten Başkan Tok, "Spor hayattır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Yapacağımız bu futbol sahasından ayrı olarak gençlerimize donanımlı her detayı düşünülmüş yeni bir halı saha ve çocuk oyun parkı inşa ediyoruz. Bayanlar da, halı saha yanına yaptığımız spor aletleri ile egzersizler yapacaklar, çocuklarımız oyun alanlarında oynayarak büyüyecek. Sağlıklı bir toplum oluşturmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmaları vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Onlar bize güç veriyor, bizde onlara hizmet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA