Aksaray Belediyesi Esnafa Bayrak Dağıtıyor

Aksaray’da halk teröre karşı birleşerek tek yürek olurken, belediye tarafından esnafa Türk bayrağı dağıtılıyor.

Aksaray Belediyesi Esnafa Bayrak Dağıtıyor
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milli seferberlik çağrısı üzerine Aksaray’daki esnaflara ve iş yerlerine binlerce Türk bayrağı dağıttırıyor. Bir hafta boyunca tüm esnaflara Türk bayrağı dağıtılacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi’nin dağıttığı Türk bayraklarını iş yerlerine asan esnaflar, “Bu ülke, bu vatan bizimdir. İç ve dış hainlere fırsat vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle vatanımızın ve milletimizin birliğini bütünlüğünü korumak adına gerekirse canlarımızı feda edeceğiz” şeklinde konuşarak teröre ve hainlere karşı tek yürek olduklarını ifade ettiler.

Belediyenin Türk bayrağı dağıtmasını çok anlamlı bulduklarını ifade eden esnaflar, “Gün birlik ve beraberlik günü. Sağ olsun belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı her zaman olduğu gibi bizlerle beraber. Bizlere Türk bayrağı verdi. Bizler de her zaman onların yanındayız. Allah Cumhurbaşkanımızdan ve belediye başkanımızdan razı olsun. Bu millet tek vücut tek yürek olduğu sürece birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamaz” şeklinde konuşarak, kendilerine dağıtılan Türk bayrağı için Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA