15 Temmuz Gazileri Ve Şehit Yakınları Derneği Üyeleri Terörü Lanetledi

Ankara 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Başkanı Ferhat Emre, "Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği milli seferberlik milletimizin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı ortak aklıdır" dedi.

15 Temmuz Gazileri Ve Şehit Yakınları Derneği Üyeleri Terörü Lanetledi
Ankara 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği terörü lanetlemek ve Halep’te yaşanan insanlık dramına tepki göstermek için bir araya geldi. Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii’nin avlusunda bir araya gelen dernek üyeleri tekbirler getirerek, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Ya Allah, Bismillah, Allah-u Ekber”, “Dik dur eğilme, bu millet seninle” sloganlarını atarak tepkilerini dile getirdi.

Gerçekleştirdikleri eylem hakkında açıklamalarda bulunan Ankara 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Başkanı Ferhat Emre, “Ankara 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği olarak özellikle son gönlerde askerimize ve polisimize karşı İstanbul ve Kayseri’de yapılan alçakça saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bilinmelidir ki hiçbir güç ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır. İçinde bulunduğumuz süreç ikinci diriliş destanıdır. Bu dönemde her zamankinden daha çok birilik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır” şeklinde konuştu.

Devlet yetkililerinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetleri haricinde hiçbir çağrıya kulak vermediklerini dile getiren Emre, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Yenikapı ruhunu tüm halkımızla beraber destekliyoruz. Milli birliğimizi bölmeye yönelik her türlü provokasyona karşı sağduyulu ve dikkatli olunmalıdır. Devletimiz ve Başkomutanımızın davetleri haricinde hiçbir hareketi kabul etmemekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği milli seferberlik milletimizin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı ortak aklıdır. Halep’e de Türk milleti olarak sonuna kadar arkalarında olduğumuzu beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA