Vatan Partisi Öncü Gençlik 10. Olağan Genel Kurultayı

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: '(FETÖ) Şimdi o gladyo Türkiye'nin büyük mücadelesiyle ordunun, devletin içinden temizlenmektedir. Bu bir devrime gidiştir. Onların 15 Temmuz'da tekrar iktidarı ele geçirme, tekrar saltanatlarını kurma, Türkiye'yi tekrar Amerika'nın güdümüne sokma girişimleri yerle bir edilmiştir'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının Türkiye'nin büyük mücadelesiyle ordunun, devletin içinden temizlendiğini belirterek, 'Bu bir devrime gidiştir. Onların 15 Temmuz'da tekrar iktidarı ele geçirme, tekrar saltanatlarını kurma, Türkiye'yi tekrar Amerika'nın güdümüne sokma girişimleri yerle bir edilmiştir.' dedi.

Perinçek, bir otelde düzenlenen Vatan Partisi Öncü Gençlik 10. Olağan Genel Kurultayı'nda konuştu. Bugün Kayseri'de, geçen hafta İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırılara değinen Perinçek, Türk milletinin bu saldırılara bir devrimle cevap vereceğini belirtti.

Türk milletinin ve insanlığın geleceğinin aydınlık olduğunu ifade eden Perinçek, çünkü Türkiye'nin bugün tıpkı Birinci Dünya Savaşı ve sonrasında İstiklal Savaşı yıllarındaki gibi yalnız kendi bağımsızlığı, kendi aydınlanması, kendi üretimi için değil, bütün iklimlerden insanlığın geleceği için büyük bir savaşın içinde olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin, zorlu, çetin bir mücadelenin içine girdiğini aktaran Perinçek, Türk milletinin büyük bir millet olduğunu bundan sonra yapacaklarının, yaptıklarından çok daha büyük olacağını vurguladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik mücadeleye değinen Perinçek, 'Şimdi o gladyo Türkiye'nin büyük mücadelesiyle ordunun, devletin içinden temizlenmektedir. Bu bir devrime gidiştir. Onların 15 Temmuz'da tekrar iktidarı ele geçirme, tekrar saltanatlarını kurma, Türkiye'yi tekrar Amerika'nın güdümüne sokma girişimleri yerle bir edilmiştir.' diye konuştu.

Perinçek, Türk milletinin ayağa kalktığını belirterek, şunları söyledi:

'Türk milleti zincirlerini kırıyor, sağcısıyla solcusuyla kelepçelerini bileğinden söküyor, atıyor. Bu da bir devrim işaretidir. Millet özgürleşiyor. FETÖ'nün temizlenmesinden sonra Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'yı hendeklere gömdü. Amerika'nın üzerimize sürdüğü bölücü terör örgütünü sınırın ötesinde takip etmek ve orada temizlemek ve kardeş Suriye'nin vatan bütünlüğü için kurtuluşu için Fırat Kalkanıyla Amerikan koridoruna girdi. Türk ordusunun Amerikan, İsrail koridoruna girmesi bir devrim işaretidir. Kafesler kırılıyor, zincirler parçalanıyor. 'Dokunamazsın benim PKK'ma, FETÖ'me' diyorlardı. Dokunuluyor, hem de yerin altına gömülüyor.'

'Vatansever Gençlik Partiyle İleri' sloganıyla Vatan Partisi'nin gençlik örgütü Öncü Gençlik tarafından düzenlenen 10. Olağan Genel Kurultay'a yarın da devam edilecek.
Kaynak: AA