Turabibaba Kütüphanesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açıldı

Hizmet kalitesini artırmak amacıyla başlatılan tadilat çalışmaları tamamlanan Beyoğlu Belediyesi Türabibaba Kütüphanesi, yeniden hizmete açıldı. Yenilenen yüzüyle okuyucularını bekleyen kütüphanede, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla 7-14 yaş eğitim kursları da başladı.

Turabibaba Kütüphanesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açıldı
Restorasyon çalışmaları tamamlanan Beyoğlu Belediyesi Türabibaba Kütüphanesi yeniden hizmete açıldı. İlçe halkına verilen hizmetin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında Okuyucu Salonu ve 7-14 yaş arası öğrencilere verilen kurslar için ayrılan çok amaçlı Eğitim Salonu başta olmak üzere tüm bölümler baştan aşağı yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Yenilenen yüzüyle okuyucularını bekleyen kütüphanede, her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen 7-14 yaş eğitim kursları da başladı.



"Her öğrencinin ilgisini çekebilecek bir kurs var"

Turabibaba Kütüphanesi ve Semt Konaklarında 7-14 yaş arası için verilen Ebru, Resim, Tiyatro, Drama, Karikatür, Yazarlık Atölyesi, Mental Aritmetik, Satranç, Akıl Oyunları, Koro, Gitar, Bağlama, Keman, Halk Oyunları, Bale, Modern Dans, Piyano eğitimlerinin yanı sıra erişkinler için Arapça ve Osmanlıca kursları bulunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak verilen kurslara Turabibaba Kütüphanesi ve Semt Konakları’ndan başvuru yapılabiliyor.
Kaynak: İHA