SP Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan, Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan, Belediye Başkanı Aydın'a Ziyaret
1989-1995 yıllarında başkanlık yaptığı Sivas Belediyesini ziyaret eden Karamollaoğlu, Belediye Başkanı Sami Aydın ile bir araya geldi. Başkan Aydın ziyarette, "Belediye başkanlığı yaptığınız dönemde Sivas’a büyük hizmetleriniz oldu. Belediyecilikte yeni bir süreci başlatmıştınız. Bugünlerin temelinde siz varsınız. Emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Sizleri böyle bir makamda görmek bizi çok mutlu ediyor. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Aydın, özellikle muhalefet parti liderlerine büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Sivas’ı ve Sivas Belediyesini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise, "Belediyecilik zevkli bir iş. Hizmet etmek, halkın ihtiyaçlarını gidermek herkese nasip olmaz. Allah sizlere kolaylıklar versin. 21 sene önce bizler burada hizmet ediyorduk, hala o dönemden arkadaşlarımızı görmek ve bizlerle birlikte olmak bizi çok mutlu etti. Allah kolaylıklar versin, başarılarınız daim olsun." ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA