Önen, Emniyet Müdürü Celal Sel'i Ziyaret Etti

Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen ve yönetim kurulu üyeleri Çanakkale il Emniyet müdürü Celal Sel’ i ziyaret etti. Ziyarette Önen Sel’ e Çanakkale Dardanelspor forması hediye etti.

Önen, Emniyet Müdürü Celal Sel'i Ziyaret Etti
Çanakkale Dardanelspor kulüp başkanı Mehmet Önen, kulüp yönetim kurulu üyeleri Ahmet Tehci, Orkun Oktay ve Enver Saban,kulüp koordinatörü Bülent Büberci ile birlikte Çanakkale il Emniyet müdürü Celal Sel’ i makamında ziyaret etti. Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen ziyarette yaptığı konuşmada ilk olarak İstanbul Beşiktaş’ ta yapılan hain terör saldırısı nedeni ile hayatını kaybeden emniyet mensupları için Sel’ e başsağlığı diledi. Önen konuşmasında, “Çanakkale Dardanelspor olarak hem size Çanakkale’ye hoş geldiniz demek istedik hem de başsağlığı dilemek istedik . Ayrıca hafta sonu yapılacak olan Çanakkale Dardanelspor Pazar spor maçına da sizi davet etmek için bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Çanakkale Dardanelspor olarak lige iyi başlayamadık, ama ligin ilk yarının sonlarına doğru güzel bir hava yakaladık. Çanakkale’ de bulunan fabrikamızda 1400 çalışanımız var. Bu çalışanlarımızdan 1000 tanesi bayan çalışan. Orkinos balıkları yurtdışından geliyor fabrikamızda işleniyor. İşlenen ton balıkları konservelere konup hem yurt içinde hem de yurt dışında marketlerin raflarında yerini alıyor. Biz hem size hoş geldiniz vesilesi ile yanınızda olduğumuzu gurup olarak da destek olduğumuzu söylemek isteriz” dedi.

Ziyarette Çanakkale il Emniyet müdürü Celal Sel’ de ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirerek “Desteğiniz bizi mutlu etti . Teşkilatım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sohbetin ardından Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen Çanakkale il Emniyet müdürü Celal Sel’ e Çanakkale Dardanelspor Forması hediye etti.
Kaynak: İHA