Kavaklılar Yıl Sonu Buluşması

Kavaklılar Tanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Samsun Öğretmenevi’nde “2016 Yıl Sonu Buluşması”nı düzenledikleri yemekle gerçekleştirdi. Yemekte “mesleki başarılarıyla kavak ilçesine değer katanlara” ödüller verildi.

Kavaklılar Yıl Sonu Buluşması
“2016 Kavaklılar Yıl Sonu Buluşması”na Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Opt. Dr. Yılmaz Karagöz, Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, öğretim üyeleri, sağlık kuruluşlarından temsilciler, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, yönetim kurulları, iş adamları, mali müşavirler, encümen üyeleri, meslek odalarının başkanları, dernek üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Şehitlerimiz ve Gazi Atatürk için bir dakikalık saygı duruşunun ardından Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Dernek Başkanı Ersin Erge, “Asya ile Avrupa arasında köprü görevi gören Türkiye Cumhuriyeti’nde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliği ihtiyaç var. Bir elin sesi olmaz, iki elin sesi olur. Dernek olarak her daim hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Düzenlediğimiz aktivitelerle tanışmanın, yardımlaşmanın ve omuz omuza olmanın yararını ilçemizde, ilimizde ve her daim Türkiye’mizde gösteriyoruz. Planladığım oryantasyon planı gereği, aktivitelerimizi basamak basamak gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Opt. Dr. Yılmaz Karagöz birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, yaptığı kısa konuşmalarında: “10 yıl yönetim kurulu başkanlığını yaptığım Kavaklılar Derneği’nin bu güzel faaliyetleri için başkana ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise, “Terörü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz. Kavaklılar Derneği’nin 30. yıl kutlamalarında hep bulundum. Başkana ve yönetim kuruluna başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm bu güzel çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izni ile sürmesini temenni ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“2016 Kavaklılar Yıl Sonu Buluşması”nda Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Canan Kopuz ve akordeonu ile emekli Öğretmen İlkay Eyüboğlu “Memleketim, İzmir’in Kavakları, Yemen Türküsü, Şehit Polislere Şiiler” ve sevilen şarkıları seslendirerek alkışlarla takdir edildiler.

Programda, mesleki başarılarıyla Kavak ilçesine değer katanlara plaket takdim edildi. Her yıl geleneksel olarak yapılması planlanan aktivite bu yıl ilk kez gerçekleştirildi.

Kavaklı olan ve mesleki başarılarıyla Kavak ilçesine değer katanlara plaket verildi.

Kaynak: İHA