Hisarcık'ta 'Teröre Lanet' Mitingi

Hisarcık'ta 'teröre lanet' mitingi ve yürüyüşü düzenlendi.

Hisarcık Belediye Başkanlığı öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, ülkenin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan dönemde olduğunu söyledi.

İlçe halkının teröre karşı dik duracağını belirten Çalışkan şunları kaydetti:

'Ülke olarak çok sıkıntılı günler yaşadığımız bu zamanda birlik ve beraberliğimizi daim etmek, bu kutlu ülkemizi saran ateş çemberine top yekun cevap vermek adına burada toplandık. Bizler bugün siyaseti çekişmeleri ayrılıkları bir kenara bırakıp ülkemiz için bayrağımız için bu cennet vatanda kardeşçe yaşamak için haykırıyoruz. Bizi yıldıramayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Peygamberimizin yolunda İslam'ın son kalesi güzel ülkemiz Türkiye için canımızla kanımızla Malazgirt'ten beri dik durduk ve kıyamete kadarda dik duracağız.'

Çalışkan, ülkenin birliğine ve beraberliğine kem gözle bakan, saldıran, başta PKK, DEAŞ ve FETÖ olmak üzere her türlü terörü, terörü destekleyenleri ve terörden medet bekleyenleri lanetlediklerini kaydetti.

Vatandaşlar, konuşmanın ardından teröre karşı slogan atarak, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşü tamamladı.

Kaynak: AA