'Hep Birlikte Teröre Karşı Mücadele Edeceğiz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Güvenlik güçlerine sıkılan her kurşun millete sıkılmış bir kurşundur. Yapılan her eylem millete karşı yapılmış eylemdir. Toplum, millet, vatandaşlar olarak hep birlikte teröre karşı mücadele edeceğiz” dedi.

'Hep Birlikte Teröre Karşı Mücadele Edeceğiz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi ve TBMM grup toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Kayseri’de yaşanan olayın son derece acı ve atlatılması zor bir olay olduğunu belirterek, "Sayın Valiyi, Sayın Başbakanı, Genelkurmay Başkanını aradım hem geçmiş olsun dileklerimi ilettim, olay hakkında bilgi almaya çalıştım. Şundan bütün milletin emin olması lazım, terör konusunda millet olarak dik ve onurlu durursak teröre boyun eğmezsek terörü hep birlikte lanetler, hep birlikte karşı durursak bu olayı aşarız. Teröristler amaçlarına ulaşmak için toplumda yılgınlık yaratmak isterler. Karışıklık yaratmak isterler, birbirine düşman etmek isterler, bu oyuna hiç kimse gelmemeli. Terörün ekmeğine hiç kimse yağ sürmemeli. Hepimiz dik, onurlu, vakur bir davranış sergilemek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Güvenlik güçlerine sıkılan her kurşun millete sıkılmış bir kurşundur. Yapılan her eylem millete karşı yapılmış eylemdir. Toplum, millet, vatandaşlar olarak hep birlikte teröre karşı mücadele edeceğiz. Şehitlerimiz var, biz ne dersek diyelim ateş düştüğü yeri yakıyor, onlara Allah’tan rahmet diliyoruz, inşallah bu son olur ve Türkiye bir daha bu tür olaylarla karşı karşıya gelmez."

Kaynak: İHA