Çubuk Kaymakamı Şahin'e Veda Yemeği

Eskişehir Odunpazarı ilçesi kaymakamlığına atanan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin için ilçede veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Şahin için bir düğün salonunda verilen yemeğe, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, ilçe belediye başkanları, kaymakamları, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, öğretim görevlileri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, din görevlileri, esnaflar ve ilçe sakinleri katıldı.

İlçedeki vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür eden Kaymakam Şahin, görevde kaldığı sürece hayırseverlerin, şehit yakınlarının, gazilerin, kamu kurum ve kuruluşu yöneticilerinin, esnaf ve ilçe halkının kendisine destek verdiğini belirterek, Çubuk'ta çalışmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Çubuk'ta geçirdiği 6 yılın hayatı ve meslek hayatında önemli bir yeri olduğunu dile getiren Şahin, 'Her zaman sizlere kapımız açık. Artık Odunpazar’da da bir eviniz olduğunu unutmayın. Bundan sonra Çubuklularla Odunpazar'ında buluşacağız. Hakkınızı helal edin.' dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Acehan da Kaymakam Şahin'in ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları arasında bir ahenk ve uyum sağladığını belirtti.

Kaymakam Şahin'e yemekte bir de plaket verildi.

Kaynak: AA