'Çevrem Sensin' Seminerleri Antalya İle Devam Edecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, hava kirliliği, atık yönetimi, su kaynaklarının temizliği gibi konularda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan 'Çevrem Sensin' seminerlerinin üçüncüsü Antalya'da düzenlenecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, hava kirliliği, atık yönetimi, su kaynaklarının temizliği gibi konularda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan 'Çevrem Sensin' seminerlerinin üçüncüsünün 19 Aralık Pazartesi günü Antalya'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, hava kirliliğinden atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden tasarrufuna kadar bilinç ve farkındalık oluşturmak için 'Çevrem Sensin' ismiyle düzenlenen etkinliklerin sürdüğü ifade edildi.

Bu kapsamda, Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda 19 Aralık'ta 'Çevrem Sensin Bilinçlendirme Semineri'nin 3.'sünün gerçekleştirileceği belirtildi. Çevreyi temiz tutmaya yönelik bilgilendirmelerin yapılacağı seminerde 20'ye yakın sivil toplum örgütünün de bilgilendirme standlarıyla yer alacağı kaydedildi.

Etkinlikte çevre konulu sunumlar yapılacağı ve kampanya için hazırlanan 'Nuh'un Uzay Gemisi' adlı bir tiyatro oyununun da seyircilerle buluşacağı aktarıldı.
Kaynak: AA