Çeşme'de Saldırıların Ardından Taziye Ziyareti

CHP Çeşme İlçe Örgütü ve ADD Çeşme Şubesi yönetici ve üyeleri, Çeşme Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova’yı ziyaret ederek, Kayseri’deki hain terör saldırısında şehit düşen askerler için başsağlığı diledi.

Çeşme'de Saldırıların Ardından Taziye Ziyareti
İstanbul’daki, terör saldırısının acısı dinmeden, bu sabah, çarşı iznine giden askerleri taşıyan otobüse yapılan hain saldırıda şehit düşen askerler, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Çeşme’de de yüreklere ateş düşürdü.

Yaşanan acı üzerine bir araya gelen CHP Çeşme İlçe Örgütü ve ADD Çeşme Şubesi yönetici ve üyeleri, ellerinde karanfillerle, Çeşme Garnizon Komutanlığı’na giderek, Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova’ya taziye ziyaretinde bulundu. CHP ve ADD’lileri Garnizon Komutanlığı kapısında karşılayan Binbaşı Akova, taziyeleri kabul etti.

CHP ve ADD’liler, yanlarında getirdikleri karanfilleri, Garnizon komutanlığı bahçesindeki Atatürk büstüne koydular.

Taziye ziyaretinin ardından bir açıklama yapan CHP Çeşme İlçe Örgütü Başkanı Ekrem Oran, "Daha geçen Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan hain saldırının acısını ve üzüntüsünü atlatamadan, bir başka hain saldırıyla karşı karşıya kaldık. Terör saldırılarıyla boyun eğmemizi bekleyen hainler, bizleri birbirimize daha çok kenetliyorlar. Bu aşağılık vatan hainleri karşısında sinmeyeceğiz, yılmayacağız, susmayacağız. Varlığımız, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti varlığına armağan olsun" dedi.

Kaynak: İHA