Vali Çiçek, Dalaman'da Muhtarlarla Ve Vatandaşlarla Buluştu

Bir dizi ziyaret, inceleme ve toplantılara katılmak üzere Dalaman İlçesine gelen Muğla Valisi Amir Çiçek Ekonomi toplantısının ardından Dalaman Şehit Mehmetçik Parkında vatandaşlar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Çiçek, Dalaman'da Muhtarlarla Ve Vatandaşlarla Buluştu
Dalaman Vatandaş Buluşmasında Vali Çiçek’e Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, il ve ilçe müdürleri eşlik eti.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hareket ettiğini vurgulayan Vali Çiçek “insan odaklı olarak çalışıyoruz. İnsan odaklı hizmet üretiyoruz. Onun için insanımıza en yakın çalışan muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Birlikte projeleri yatırımları takip edeceğiz. Hizmet kervanımızın daha iyi yürümesi lazım. Gencimizin, çocuğumuzun, yaşlımızın, kimsesizimizin, engellimizin hiç kimseyi içimizden ayırmayacağız. Hepimiz bir olacağız. Beraber olacağız. Hepimiz üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz.

Daha sonra muhtarların ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Çiçek, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler ile ilgili yetkililere gerekli talimatları verdi.

Toplantının ardından Vali Çiçek ve beraberindekiler taksi durağı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Kaynak: İHA