Tırla Çarpışan Tankerin Patlaması

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi defnedildi Tır sürücüsü Hancı'nın dün bu kaza öncesi, Bulancak ilçesinde bir kazaya rastladığı ve sosyal paylaşım sitesindeki hesabından 'Bulancak girişi trafik kazası, Allah'ım beterinden korusun, şoför arkadaslara kazasız yolculuklar dilerim' şeklinde paylaşımda bulunduğu öğrenildi.

Giresun'un Tirebolu ilçesinde, tır ile akaryakıt yüklü tankerin çarpışması sonucu meydana gelen patlamada ölen Gökhan Düdükçü ve Fikri Hancı toprağa verildi.

Tirebolu-Torul karayolunun Örenkaya mevkisinde gerçekleşen kazada tankerde hayatını kaybeden Gökhan Düdükçü için merkeze bağlı Boztekke köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Düdükçü'nün cenazesi Boztekke Merkez Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine baba Necati Düdükçü ile ailesi ve yakınları katıldı.

Düdükçü'nün evli ve bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazada tankerle çarpışan tırın sürücüsü Fikri Hancı (55) için ise Tirebolu ilçesindeki İstiklal Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Hancı'nın cenazesi de cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bu arada, Hancı'nın dün Bulancak ilçesinde bir kazaya rastladığı ve sosyal paylaşım sitesindeki hesabından 'Bulancak girişi trafik kazası, Allah'ım beterinden korusun, şoför arkadaslara kazasız yolculuklar dilerim' şeklinde paylaşımda bulunduğu öğrenildi.

Hancı'nın evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Giresun'un Tirebolu ilçesinde, dün meydana gelen kazada tır ile akaryakıt yüklü tankerin çarpışması sonucu oluşan patlamada, 2 kişi ölmüş, bir kişi de ağır yaralanmıştı.

Kaynak: AA