Sümer Mahalle Toplantılarına Katıldı

AK Parti İl Başkanı Sümer, Yenigün ve Yüksekalan mahalle yönetimleri ile bir araya geldi.

Sümer Mahalle Toplantılarına Katıldı
AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın mahalle toplantıları devam ediyor. Yenigün ve Yüksekalan Mahalle yönetimleri toplantısına, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, önceki dönemi milletvekili Burhan Kılıç, il ve ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle yöneticileri katıldı.

Toplantıda Sümer, “15 Temmuz darbe girişiminde tanka ve uçaktan atılan bombalara göğsünü geren vatandaşlarımızın üstesinden gelemeyeceği bir zorluk yoktur. O gün vatanı ve demokrasi için şehit düşen 248 şehidimize, geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ta yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve bugüne kadar vatanımız için can vermiş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.



Dış Ticarette Türk lirası

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve istikrarın bozulması için oyunlar oynandığını belirten Sümer, “15 Temmuz’da, terör olaylarıyla birliğimizi bozamayanlar, ekonomik olarak ülkemizi yıpratmak istiyor. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan milli paramıza dönüş kampanyasına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi ve dolar bir anda düştü. Şimdi devletimiz dış ülkelerle yapacağı ticarette Türk Lirası kullanacak. Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Bir ve beraber olduğumuz sürece üstesinde gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur” dedi.



Her an seçime hazırız

Mahalle teşkilatlarının önemine değinen Sümer, “Mahalle teşkilatları bizim için çok önemli. Sizler, partimizin adeta kılcal damarlarımız gibisiniz. Partimizi vatandaşlarımızla halkımızla buluşturan en önemli teşkilat mahalle teşkilatlarıdır. Ne kadar önemli bir iş yaptığınızın farkındasınız ve bunu ciddiyetle yaptığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Her seçimden sonra bir sonraki seçim hazırlıkları yapılmalı ve teşkilatlar olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmalıyız” diye konuştu.



Kapı kapı seçmen ziyareti

İlçe ve mahalle teşkilatlarının seçmeni kapı kapı dolaştığını ifade eden Sümer, “Bu gün bir tanıdığımı ziyaretteyken kapı çaldı ve teşkilattan arkadaşlar geldiler. Gurur duydum hiç tanımadığınız evleri ziyaret ediyorsunuz. Özellikle kadınlarımız için çok zor bir görev, bu bir gönül ve cesaret işidir. Çocuklarımızın geleceği için bu yolda çaba sarf ediyor, onlar için güzel bir ülke bırakmaya çalışıyorsunuz. Bu kutlu dava yolunda tarih yazıyorsunuz” şeklinde konuştu.

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan ve Türkiye’ye örnek olan ‘Hedef 500 bin üye’ projesine de değinen Sümer, 1 yıl içerisinde 218 bin olan üye sayısının 330 bine çıktığını ifade etti.

Ev sahipliği yapan AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir ise mahallelerin nabzını mahalle teşkilatlarının tuttuğunu belirterek, 14 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin bir çağı kapatıp, yeni bir çağ açtığını, bunların fedakâr mahalle teşkilatlarıyla gerçekleştiğini belirtti.

Mahalle toplantılarına katılan önceki dönem AK Parti Milletvekili Burhan Kılıç, tüm mazlumların umut ışığının Türkiye olduğunu söyledi.

Kılıç, “Bizler göreve gelirken hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek yola çıktık. Kendinden çok milletini düşünen yöneticilerimiz ve teşkilatlarımız sayesinde varız. İnsanımızı yücelt ki devlet yücelsin felsefemizle devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA