Sendika Temsilcilerinden Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Türk İş’e bağlı sendika başkanları, İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti bulundu.

Sendika Temsilcilerinden Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti
Ziyarete, Türk-İş İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Cemal Güney, Çimse-İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Hasan Emer ve sendika üyeleri katıldı.

Ziyaret ile ilgili yapılan ortak açıklamada, “10 Aralık Cumartesi günü bir futbol müsabakası sonrası meydana gelen terör eylemleri, bu eylemler sonucunda polis ve sivil şehitler vermemiz ve onlarca insanımızın yaralanması emekçiler olarak bizleri derinden yaralamıştır. Acımız ve üzüntümüz kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Uzun bir süreden beri devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, uzaklaştırmak ve ‘Uydu Devlet’ haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır. Çok cepheli savaşa topyekün mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur. Emekçiler olarak her zaman olduğu gibi bugün de devletimizi koruma ve yılmadan/bezmeden büyük fedakârlıkla görev yapan polisimizi ve güvenlik güçlerimizi destekleme kararlılığımızı bir kez daha açıkça kamuoyu önünde ifade ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti olarak hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürürken, boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz. Güçlü millet-güçlü devlet olmakta kararlıyız. Küresel güçlerin ve içerideki taşeronlarının ülkemizi istikrarsızlaştırmak için terör örgütlerini bir araç olarak kullandıklarının farkındayız. Oyuna gelmeyeceğiz. İdeolojisi, amacı ne olursa olsun terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize, başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” denildi.

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sendika başkanları ve sendika üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA