'Reis' Startı Giresun'dan Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan ‘Reis’ filminde başrol oynayan Reha Beyoğlu, filmin tanıtım startını Giresun’dan verdi.

'Reis' Startı Giresun'dan Verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan Reis filminin 3 Mart tarihinde vizyona gireceğini hatırlatan oyuncu Reha Beyoğlu, beraberinde bulunan yapımcı firma Kafkasör Filim Akademisi Sorumlusu İlker Güngör ile birlikte Giresun’da bir dizi ziyarette bulundu. İl ziyaretine Vali Hasan Karahan’dan başlayan Beyoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun ve Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan’ı makamlarında ziyaret etti. Beyoğlu ayrıca İstanbul’da Çevik Kuvvet’e yönelik saldırıların ardından polis teşkilatına destek amacıyla Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ile de bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzerliği ile de dikkat çeken Beyoğlu, “Filmin tanıtım startını Giresun’dan vermemizin önemli bir özelliği var. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan da cezaevinden çıktıktan sonra parti kurma kararını Giresun’daki ziyaretlerinin ardından vermişti. AK Parti’nin ilk kuruluş temeli Giresun’daki toplantıların ve ziyaretlerin ardından yapılmıştı. Bu nedenle biz de filmin tanıtım startını Giresun’dan verdik. Giresun’da yaptığımız ziyaretlerde bize ilgi ve alaka gösteren gerek mülki amirlerimize gerekse vatandaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun Valisi Hasan Karahan ise Beyoğlu’nun Erdoğan’a benzerliğine şaşırdığını belirterek, filmin bol gişeli olması temennisinde bulundu.

Beyoğlu, Giresun’daki ziyaretlerini Bulancak ve Görele ilçelerinde filmle ilgili vereceği konferanslarla sürdürecek.
Kaynak: İHA