MHP Adana'dan Şehitler İçin Mevlit

MHP Adana İl Başkanlığı, tüm şehitler için mevlit programı düzenledi. Çifteminare Camii’nde gerçekleştirilen mevlit sonrası vatandaşlara ‘lokma tatlı’ ikramı yapıldı.

MHP Adana'dan Şehitler İçin Mevlit
MHP Adana İl Başkanlığı vatan, millet, bayrak, din ve tüm kutsal değerler uğruna mücadele ederken hayatını kaybeden tüm şehitler için mevlit programı düzenledi.

Çifteminare Camii’nde Cuma namazı öncesi icra edilen mevlitte MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, il divan kurulu ve il yöneticileri de hazır bulundu. Cuma namazı çıkışında ise cemaate ‘lokma tatlı’ ikramı yapıldı. İl Başkanı Yusuf Baş, tatlı ikramı yapılan vatandaşlara ‘Hayırlı Cumalar’ dileğinde bulundu.

Etkinlikten sonra açıklama yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Ülke ve millet olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Dostumuzun azaldığı, düşmanlarımızın çoğaldığı bu süreçte kalleş saldırılarla polisimiz, askerimiz, korucumuz ve sivil vatandaşlarımız katlediliyor. Daha dün İstanbul’da çoğu polis olmak üzere 44 insanımız vahşice öldürüldü. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz Şehitlerimizin sayesinde bugün vatanımızda varız. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bizlerden bir dua bekliyorlar; bir de bu vatana, kutsal emanetlere sahip çıkmamızı. Bu görev hepimizin” dedi.

Kaynak: İHA