Kaymakam Kılıç'tan Çorlu TSO'ya Teşekkür Plaketi

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kan bağışı kampanyasına verdiği destekten dolayı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çolru TSO) Başkanı Enis Sülün’e plaket takdim etti.

Kaymakam Kılıç'tan Çorlu TSO'ya Teşekkür Plaketi
Kaymakamlık makamında gerçekleşen plaket törenine katılan Çolru TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, tarafından plaket verildi.



“Vatandaşları kan bağışı konusunda duyarlılığa davet ediyoruz”

Törende konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kan bağışının önemine değindi. Kılıç, "Özellikle kan bağışı konusu çok önemli, çünkü ne kadar çok kan o kadar çok hayat demektir. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Çorlu TSO’ya teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.



“Kan bağışı yardımlaşmanın en önemli noktasıdır”

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, takdim edilen plaketten dolayı teşekkürlerini sunarak, "Kan bağışı toplumsal yardımlaşmanın belki de en önemli noktasıdır. Hiçbirimiz başımıza ne zaman neyin geleceğini bilemeyiz. Bir kan anonsu duyduğumuzda içinde bulunduğumuz umursamaz tavrın bir insanın hayatına mal olabileceğini asla unutmamamız gerek. Aynı durumun bizim başımıza gelmeyeceğini de asla bilemeyiz" ifadelerini kullandı.

Plaket takdim töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA