Kahta'da Sabah Namazı'nda Halep'e Dua Edildi

Adıyaman’ın Kahta Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Sabah Namazı programında bir araya gelen gençler ellerini Halep’e dua için açtı.

Kahta'da Sabah Namazı'nda Halep'e Dua Edildi
Gençlik ve Spor Bakanlığınca uygulanmakta olan ’’Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’’ etkinliği kapsamında Kahta Gençlik Merkezi’nin organize ettiği ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının desteklediği Sabah Namazı buluşmasında Suriye ve Halep için dua edildi.

Celalettin Camiinde gerçekleşen programda emekli Kur’an kursu öğreticisi Bekir Koç, ülkemizde yaşanan terör olayların son bulması için halkın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade etti.

Bekir Koç duasında şu ifadeleri kullandı:

“Şuan ülkemiz çok sancılı bir süreçte geçmektedir. Dış ve iç tehditler ile hedeflenen kirli emeller halkın direnişi karşısında bertaraf edilecektir. Bunun en bariz örneğini 15 Temmuz’da gördük. Şimdi içimizdeki mihraklar temizlenecek ve ülkemiz terörden arınarak hedeflenen yere gelecektir. Tüm dünya Suriye’de yıllardan beri süregelen zulme seyirci kalmaktadır. Son günlerde Halep’te yaşananlar bizleri derin bir şekilde üzmektedir. Bizler sadece duamızda değil tüm imkanlarımızla kardeş Suriye halkının yanındayız. Onlara zulüm edenleri nefretle lanetliyoruz.’’

Kahta Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut, ’’Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’’ programların düzenli bir şekilde devam edildiğini, bu hafta ki programa Kahta’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşların destek verdiğini aktardı.

Bulut, gençler başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA