Görev Yeri Değişen Vali Yardımcıları Ve Kaymakamlar Eskişehir'e Veda Etti

Vali Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, son yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi gereğince görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlar için veda yemeği düzenledi.

Görev Yeri Değişen Vali Yardımcıları Ve Kaymakamlar Eskişehir'e Veda Etti
Eskişehir’de 6 aydır valilik yaptığını ve bundan önce de 2 yıl vali yardımcılığı görevinde bulunduğunu aktaran Vali Çelik, programda yaptığı konuşmada, “Değerli meslektaşlarımla her zaman uyum içerisinde çalıştık. Umut ediyorum bundan sonra gittiğiniz yerlerde daha da mutlu olursunuz. Ben ve eşim hepinize bundan sonraki yaşantınızda ve mesleki hayatınızda başarılar diliyor, yeni görevlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tayin olan vali yardımcıları ve kaymakamlar adına konuşan Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısından duyduğu üzüntüyü belirterek, şehitlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Yaklaşık bir yıldır Eskişehir’de görev yaptığını hatırlatan Vali Yardımcısı Ünsal, yaşadığı güzel anılarını programa katılanlarla paylaştı. Eskişehir’in yaşanılabilir bir şehir olduğunu kaydeden Ünsal, görev yaptığı süre içerisinde kendine yardımcı olan bütün herkese teşekkür etti. Mekandan ziyade, mekanı güzel kılanın iyi insanlar olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Ünsal, herkesten helallik isteyerek, kendi üzerindeki hakları da helal ettiğini söyledi.



Konuşmaların ardından Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Abidin Ünsal, Dr. Ömer Faruk Günay, Ali Çetin, İsmail Küreci, Günhan Yazar, Hamdi Bilge Aktaş ve Kaymakamlar Abdullah Selim Parlar, Enver Özderin, Selçuk Haskırış, Mehmet Zaid Doğu, Ertuğrul Avcı ve eşlerine Eskişehir’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA