Eskişehir 'İzmir 10. Travel Turkey Fuarı'nda Tanıtıldı

8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen 10. Travel Turkey Fuarı’na, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan (BEBKA) aldığı destekle katılan Eskişehir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eskişehir’in turizm alanında tanıtımına büyük katkı sundu.

Eskişehir 'İzmir 10. Travel Turkey Fuarı'nda Tanıtıldı
Bu kapsamda, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Eskişehir Başkanı Kaan Erdin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 2. Başkanı Ufuk Özkaratay ve İl Kültür Müdürü Şennur Azade, Eskişehir’in tanıtımına büyük destek olan Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, “Eskişehir’in tarihi ve kültürel değerlerini, doğal güzelliklerini ve kendine has ürünlerini fırsat buldukça ulusal ve uluslararası alanda tanıtmalıyız” diye ifade etti.

Fuara sektörün önde gelen önemli isimlerin katıldığını hatırlatan Vali Çelik, Eskişehir’in tanıtımına katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Eskişehir standını gezen ziyaretçilere tanıtım amaçlı CD, kitap, broşür ve çeşitli promosyon ürünleri dağıtıldığını aktaran İl Müdürü Azade, “Özellikle ilimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gösteren görseller katılımcılardan tarafından büyük ilgi gördü. Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte Türkiye Oteller Birliği Eskişehir Temsilciliği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Eskişehir Temsilciliği, seyahat acenteleri ve otellerde bizimle birlikte aynı stantta yer aldı” diyerek, Türkiye’de ilk kez bu yıl kamu-özel sektör işbirliğinin güzel bir örneğini Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün sergilediğini bildirdi.

Stantlara gelen tur firması yetkilileri ile birebir görüşmeler yapıldığını söyleyen Müdür Azade, önemli işbirliklerinin sağlandığını ve ziyaretçilere Eskişehir’in tanıtımına yönelik bilgilendirme yapıldığını kaydetti.

Ziyaretin sonunda TÜROB Eskişehir Başkanı Kaan Erdin ve TÜRSAB 2. Başkanı Ufuk Özkaratay, Eskişehir’in turizm alanında tanıtılmasına büyük katkı sunan ve fuara katılmalarına vesile olan Vali Çelik’e ve Müdür Azade’ye tüm paydaşları adına teşekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA