Erzurum'daki Organizasyonlara İptal

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de yaşanan son terör olayları ve Halep'teki sivillere yönelik saldırılar nedeniyle planlanan tüm organizasyonları iptal etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'deki son terör olayları ve Halep'teki sivillere yönelik saldırılar dolayısıyla planlanan tüm organizasyonları iptal etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 'Ülkemizde yaşanan terör olayları ve İslam coğrafyasında cereyan eden üzücü hadiselerden ötürü Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak planladığımız tüm organizasyonlar iptal edilmiştir.' ifadelerine yer verildi.

Suriye'nin Halep kentindeki sivillere yönelik saldırılara işaret edilen açıklamada, kentte bugün yapılacak '5. Balık Ekmek Şöleni', 'Turizm Tanıtım Fuarı' ile 'Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi'nin 2016-2017 kayak sezonu açılışı ile yarın gerçekleştirilmesi planlanan '2. Aşık Yaşar Reyhani Anma Etkinliği'nin iptal edildiği belirtildi.

Erzurum'da, 11 Aralık'ta yapılması planlanan 'Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi'nin 2016-2017 kayak sezonu açılışı da 10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından milli yas ilan edilmesi nedeniyle iptal edilmişti.
Kaynak: AA