Çelik Özvatan'da Tanıtım Programına Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin tanıtım programına katıldı.

Çelik, kış, yaz demeden ilçeleri ziyaret ettiklerini ifade ederek soğuk kış gününde sıcacık bir ilgiyle karşılayan Özvatanlılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanının katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreni nedeniyle Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışında Özvatanlılarla bir araya gelemedikleri için böyle bir program düzenlediklerini ifade eden Çelik, 'Aslında açılışlar bahane, asıl olan sizlerle bir arada bulunmak. Yapılan yatırımları yerinde görmek ve sizlerin yeni ihtiyaçlarınızı tespit etmek için buradayız.' dedi.

Çelik, hizmet yaparken asla ayrım yapmadıklarını da belirtti. Herkesin siyasi görüşüne saygı gösterdiklerini ifade eden Çelik, 'Bizim için kimin hangi partili olduğu önemli değil. Seçimlerden sonra bizim işimiz hizmet etmekti. Rozetimizi çıkardık ve ayrım yapmadan hizmet ediyoruz.' diye konuştu.

Çelik, daha sonra Kadın ve Gençlik Merkezi içindeki birimleri gezdi.

Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi'nde, nikah, düğün, konferans, panel gibi etkinliklerde kullanılabilecek çok amaçlı salon, 108 kişi kapasiteli dört derslik, yüzme havuzu, kadınlar lokali gibi birimler bulunuyor.

Kaynak: AA