Bir Mahallenin Daha Altyapısı Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallede sağlıklı altyapı sistemini temin etti.

Bir Mahallenin Daha Altyapısı Tamamlandı
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı yenileme çalışmalarıyla Manisa’nın 17 ilçesinde güvenli ve kullanışlı sistemler inşa ediyor. MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Hacıisalar Mahallesinde yaptığı çalışmalarla mahallenin altyapısını tamamen yeniledi. MASKİ ekipleri, mahallede toplamda 4 bin 500 metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işlemi gerçekleştirdi. MASKİ tarafından ulaştırılan hizmet sayesinde mahalleli, uzun yıllar güvenle kullanabileceği sağlıklı altyapı sistemine kavuştu.

“Bütün hatlarımız sıfırdan yapıldı”

Mahallelerindeki tüm içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilendiği için memnun olduklarını ifade eden Hacıisalar Mahalle Muhtarı Ali Acar, “Kanalizasyon çalışmamız bitti. İçme suyumuz da döşendi. Güzel bir altyapı hizmeti oldu. Hepsi şuanda faaliyette, çalışıyor. İçme suyumuz da yeterli. Depomuz da bakım gördü, yenisi yapılırsa daha da iyi olacağına inanıyorum. Biz kanalizasyonumuzu kendi imkanlarımızla, Özel İdare ve Kaymakamlık desteğiyle 2000 yılından 2005’e kadar yaptık. Ama sağlıklı değildi. Şuanda yapılan iş projeli, her şeye uygun. Hepsi sıfırdan yapıldı. Hizmetlerden çok memnunuz. Bu çalışmalar için Cengiz Başkan’ımıza, Turgutlu Belediye Başkanı’mıza ve MASKİ Müdürlüğü’müze teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA