Afganistan Uyruklu Genci Bıçakla Gasp Edip Balkondan Attılar

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Afganistan uyruklu 6 kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı Afganistan uyruklu bir kişiyi darp ettikten sonra ikinci kattan aşağıya attı. Kısa sürede polise yakalanan zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, gece saatlerinde Adapazarı ilçesi Tığcılar Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afganistan uyruklu Farhad Barik Z., Godratollah G., Shafiollah S., Fardollah G., Jahangir B. ve Sadık R. isimli 6 arkadaş aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 3 Afganistan uyruklu gencin yaşadığı eve gitti. İçeri zorla giren yabancı uyruklu şahıslar S.S.K., A.J.K. ve S.A.K.’yi döverek bıçak zoruyla telefonlarını ve paralarını gasp etti. Saldırganlar şahıslardan S.A.K.’yi ikinci katta olan evin balkonundan aşağıya attı. Yaralanan S.A.K. ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan saldırganların peşine düşen Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı cinayet ekipleri, 6 kişiyi kısa süre içinde yakaladı. Emniyette sorguya alınan yabancı uyruklu şahıslar adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA