Adana'da Polis Ekibine Ateş Açılması

Akü hırsızlığıyla ilgili hurdacıda arama yapan polis ekiplerine otomobilden ateş açılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında yakalanan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde hurdacıda arama yapan polis ekibine, otomobilden ateş açılmasıyla ilgili yakalanan 4 zanlıdan ikisi tutuklandı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine 1 Aralık'ta otomobilden ateş açılmasıyla ilgili araştırma yapan ekipler, plakasını belirlediği aracın sahibine ulaştı.

Araç sahibi, otomobili olay günü Ledan B. (21) ve Yaser Ç'ye (28) verdiğini söyledi.

Ledan B. ve Yaser Ç'nin yanı sıra Yakup E. (18) ve Hakan Ç'nin (35) de araçta olduğunu tespit eden polis, adresleri belirlenen zanlıları operasyonla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yaser Ç. ve Ledan B. tutuklandı, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 1 Aralık'ta kentte birçok aracın aküsünün çalınması üzerine araştırma başlatmıştı. Ekip, Gülbahçesi Mahallesi'ndeki hurdacıda inceleme yaptığı sırada bir otomobilden silahla ateş açılmıştı.

Can kaybı ya da yaralananın olmadığı saldırıda, mermiler sivil polis aracına ve iş yerinin çevresindeki çinko bariyerlere isabet etmişti. Saldırının ardından zırhlı araçlarla olay yerine gelen ekipler, olayın faili ya da faillerini yakalamak için çalışma başlatmıştı.
Kaynak: AA