Sanayi Sitesi Esnafından Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti

Niğde Demirciler, Oto Tamirciler Odası Başkanı Turgut Taygur ve yönetim kurulu üyeleri, Niğde Belediyesi’nin Ata Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği yağmur suyu hattı, çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sanayi Sitesi Esnafından Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti
Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Turgut Taygur, site esnafı adına gerçekleştirdikleri ziyarette, Ata Sanayi Sitesi’nde yaşanan sorunların tamamının Niğde Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ile son bulduğunu söyledi.



Niğde Belediyesi’nin Ata Sanayi Sitesi’nde hayata geçirdiği yağmur suyu hattı ile sitenin sel baskınlarından kurtulduğunu anlatan Turgut Taygur, bozulan yolların yenilendiğini, yeni asfalt yolların yapıldığını anımsattı. Yol ortasındaki elektrik direklerinin kaldırıldığını, Niğde Belediyesi’nin yaptığı çevre düzenlemesi ile Ata Sanayi Sitesi’nin modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Turgut Taygur, “Şu ana kadar yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılacak hizmetler nedeniyle esnafımız adına Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise Oda Başkanı Turgut Taygur ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sanayi Sitesi esnafına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Akdoğan, “Niğde Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet ulaştırıyoruz. Elbette esnafımızın yaşadığı sorunları da görmezden gelemezdik. Sanayi Sitesi’nde yaşanan sorunları tespit ederek çözüme kavuşturduk. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum, bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA