Salihli MHP'den Polise Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve 44 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan hain terör saldırısı sonrası Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

Salihli MHP'den Polise Destek
Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı’yı makamında ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın ve Parti Yöneticileri her zaman emniyetin yanında olduklarını dile getirdi. Salihli İlçe Emniyet Müdürü Taşçı, "Her ne olursa olsun, biz bu mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz. Ben gelecekten umutluyum. Dik duracağız, sonlarını getireceğiz. Biz bu desteği görmekten dolayı son derece memnunuz. Birlik oldukça, her şeyin üstesinden geliriz." dedi.

“Her daim polisimizin yanındayız” diyen MHP Salihli İlçe Başkanı Akın, "Türk Milleti Anadolu coğrafyasında önemli bedeller ödedi.

Biz bir ölür, bin diriliriz. Cenab-ı hak kötüye fırsat vermesin. Polis ve askerimiz de, devletin bekası için en önemli unsurlardır. Tekrardan şahsınız vasıtasıyla tüm emniyetimize ve yüce Türk Milletimize baş sağlığı diler, yaralı evlatlarımıza da acil şifalar dileriz. Polisimizin her daim yanındayız." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA