Sakarya'da 'Ustalara Saygı' Gecesi

Sakarya'da kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Ustalara Saygı' programının onur konuğu Serdar Gökhan oldu Gökhan:'(İstanbul'daki terör saldırısı) Yüce Allah'tan niyazım, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı dünya döndükçe korusun. Bu hainleri, bu düşmanları da kahrı zelil eylesin'

Oyuncu Serdar Gökhan, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, 'Yüce Allah'tan niyazım, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı dünya döndükçe korusun. Bu hainleri, bu düşmanları da kahr-ı zelil eylesin.' dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen 'Ustalara Saygı' programına, sinema ve tiyatro oyuncusu Göksel Arsoy, senarist yapımcı Şevki Tosunoğlu ve oyuncu Mehmet Çevik katıldı.

Programın onur konuğu oyuncu Serdar Gökhan, düzenlenen gecenin kendisini çok memnun ettiğini söyledi.

Gökhan, İstanbul'daki terör saldırısında çok sayıda şehit verildiği için geceyi buruk geçirdiğini dile getirdi. Şehitlere rahmet dileyen Gökhan, şöyle konuştu:

'Bu gecede arkadaşlarım beni tanıttı. Bundan dolayı hem mutluyum hemde mahcup. Benim nasıl bir insan olduğumu seyircim takdir eder, arkadaşlarıma yansıyorsa arkadaşlarım takdir eder. Saldırıda ölen 38 polisin 4'ünü tanıyorum. Bizim semtin çocuklarıydı, canım yanıyor. Yüce Allah'tan niyazım, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı dünya döndükçe korusun. Bu hainleri, bu düşmanları da kahr-ı zelil eylesin.'

Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı dönemde 'Deli demir' karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Çevik de Serdar Gökhan'la rol almaktan ve onunla vakit geçirmekten onur duyduğunu dile getirdi.

Çevik, Serdar Gökhan'ın her zaman milli bir duruş sergilediğini belirterek, 'Süleyman Şah tarihsel bir gerçek. Süleyman Şah gibi Serdar Gökhan'da mağrur, gururlu ve aynı zamanda da mütevazi bir insan. Böyle bir aktör ve Anadolu insanının mütevaziliği, milletine olan sevgi ve saygısını görüyoruz.' sözlerine yer verdi.

Program sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler taktim edildi.

Kaynak: AA