Özel Gençlere Takvim Sürprizi

Özel gençler, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaretlerinde belediyenin 2017 yılı duvar takviminde kendi fotoğraflarını görünce büyük bir mutluluk yaşadılar.

Özel Gençlere Takvim Sürprizi
Yaşam Akademi ve bünyesindeki özel gençlerden oluşan “Yaşam Ateşi” müzik grubu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Ziyaretten oldukça mutlu olan Başkan Tütüncü, özel misafirleriyle yakından ilgilendi ve onların isteklerini dinledi. Yaşam Ateşi” müzik grubunun bir konserini izleme imkanı bulduğunu anımsatan Tütüncü, “Konserde özel gençlerimizin sahne performansına hayran kaldım. Kendilerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Kendilerini çok seviyorum. Her türlü imkanımız, kültür merkezlerimiz onların emrindedir. Her zaman yanlarındayız” dedi.



“Engelli kardeşlerimizi önemsiyoruz”

İnsanları mutlu etmek için çalıştıklarına işaret eden Tütüncü, “Engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama dahil olmasına yönelik çok özel çalışmalarımız var. Özel çocuklardan oluşan bir mehteran takımı kurduk. Onları, hayatın içerisine çekebilmeyi, sosyalleştirebilmeyi ve ailelerine bir gururu yaşatmayı amaçladık. Bunu da başardık. Yine engelli kardeşlerimizin eğlenebilmeleri, sosysal yaşama dahil olabilmeleri; normal bireylerin de engellilerin yaşadıkları zorlukları görebilmeleri için ‘engeliniz engelimizdir’ projesini başlattık. Belediye olarak engelli kardeşlerimizi çok önemsiyoruz, onlara özel bir değer veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.



Özel gençler takvimde

Yaşam Akademi Dernek Başkanı Tutku Yıldız da kültürel-sanatsal eğitimlerle özel gençlerin kendilerine olan öz güvenlerini artırma ve yeteneklerini ortaya çıkarma çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

Ziyarette özel gençler, Kepez Belediyesi’nin 2017 duvar takviminde kendi fotoğraflarını görmenin mutluluğu yaşadılar.

Belediye takviminde, Dünya Engelliler Günü’nün kutlandığı Aralık ayında engellilere yönelik fotoğraf kullandıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, takvimleri imzalayarak gençlere armağan etti.

Tütüncü’ye kardan adam hediyesi

Özel gençler, Başkan Hakan Tütüncü’ye, Yaşam Akademi Derneği’nin destekleriyle ürettikleri kardan adamları da hediye ettiler. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belediye Meclis Üyesi Mahmut Topal da eşlik etti.
Kaynak: İHA