Niğde Belediyesi Karla Mücadeleye ATV İle Devam Ediyor

Şehri etkisi altına alan şiddetli fırtına ve kar yağışı Niğde Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Niğde Belediyesi güçlendirdiği araç parkuruyla fırtınanın kesilmesinin ardından kar küreme ve solüsyon çalışmalarına ATV aracıyla başladı.

Niğde Belediyesi Karla Mücadeleye ATV İle Devam Ediyor
Niğde Belediyesi kar yağışının oluşturduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirdeki yaşamın aksamaması için çalışmalara start verdi. Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler soğuk hava koşullarına rağmen vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Niğde Belediyesi vatandaşların kaldırım ve yollarda ulaşımlarını rahat bir şekilde yapabilmeleri amacıyla çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Belediye araç filosuna kazandırılan ATV aracıyla kaldırımlara solüsyon atılırken kaldırımlardaki buzlanmanın önüne geçiliyor.

Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için özenli bir çalışma yürüttüklerini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Soğuk ve yağışlı havaya karşı tüm önlemlerimizi aldık. Bakımdan geçen araçlarımız, buzlanmaya karşı solüsyonlarımız ve 24 saat görevinin başında duran ekiplerimiz çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Vatandaşımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için belediye olarak gerekli tüm tedbirlerimizi alarak karla mücadeleye hazırız.’’ şeklinde konuştu.

Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler bir yandan kaldırımlara buzlanmaya karşı solüsyon atarken diğer yandan da kar küreme çalışmalarını yapıyor.
Kaynak: İHA