Muş Kardeşlik Platformu Üyelerinden Vali Yavuz'a Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, Muş Kardeşlik Platformu heyetini makamında kabul etti.

Muş Kardeşlik Platformu Üyelerinden Vali Yavuz'a Ziyaret
Ziyarette Muş Kardeşlik Platformu üyeleri adına konuşan Gıyasettin Seçkin, Vali Yavuz’un ülkenin refahı ve huzuru adına göreve geldiği ilk günden itibaren göstermiş olduğu cesaret, dirayet ve üstün gayretlerinden dolayı Muş halkı adına teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz ise, Muş’un göklerinde merhum Sultan Alparslan’ın ve kutlu askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı kadim bir şehir olduğunu söyledi.

Muş’ta görev yaptığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Vali Yavuz, “Vatan hainleri, bayrak ve din düşmanları her tarafta bozgunculuk yapmaya çalıştıklarında, sizler gibi vatan ve millet sevdalısı insanların karşısında amaçlarına ulaşamayacaklardır. 15 Temmuz’da dış güçlerin maşası olan asker kıyafetine bürünmüş hainler ve onların işbirlikçileri, bu milletin onurlu duruşu tanklara, uçaklara ve mermilere göğüslerini siper etmesiyle bir kez daha mağlup olmuşlardır. Biz yeniden Kurtuluş Savaşı vererek yeni bir diriliş hareketi başlattık. Bugün bu diriliş hareketinin birer neferi olan sizlerle tekrar gurur duydum” ifadelerini kullandı.

Aziz milletin yeniden bölgesinde ve dünyada hakkı ve hukuku haykırarak mazlum ve mağdurların her daim yanında olduğunu hatırlatan Vali Yavuz, “Hepimiz; vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve dinimize sahip çıkmalıyız. Buradan bir kez daha haykırmak istiyorum; 1071’de yapmış olduğumuz toplumsal sözleşmeyle birbirimize daha sıkı bağlanacağız. Daha dün hainlerce hunharca katledilen şehidimiz Murat Yılmaz’ı ebediyete uğurlarken, Muşlular olarak birliğimizi, beraberliğimizi ve teröre karşı onurlu duruşumuzu dost ve düşmana bir kez daha gösterdik. Biz ülke olarak, Allah’ın izniyle yeni baştan mazlumların ve Müslümanların sesi olmaya adayız ve bunu hiçbir güç engelleyemeyecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA