KUTSO, Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi Odası İle Kardeş Oda Oldu

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) arasında, ’kardeş oda protokolü’ imzalandı.

KUTSO, Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi Odası İle Kardeş Oda Oldu
Ticaret ve Sanayi Odaları arasında karşılıklı işbirliğini güçlendirmek, bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımıyla, hizmet kalitesini geliştirmek ve iyileştirmek amacıyla gerçekleştirilen imza protokolü programına, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, TTSO Meclis Başkanı İlhami Aydın, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, KUTSO ve TTSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik açıdan daha da iyileştirilmesi için, kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayarak,’ hayırlı olsun’ dileklerini paylaştı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe ise, "Oda ve Borsaların hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlayan TOBB Akreditasyon Sistemi gereğince, kardeş odalarımızın olması gerekiyor. Birlikte eksikliklerimizi gidermeliyiz. Birbirimizi destekleyip, güzel yerlere geleceğimize, birlikte olursak, güçlü olacağımıza inanıyorum. Bu kardeşlik hepimiz için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, KUTSO ile TTSO arasındaki "Kardeş Oda Protokolü” imzalanarak, karşılıklı iyi dilekler sunuldu. (EFE)
Kaynak: İHA