KTO Yönetiminden Bürokrasi Ziyaretleri

Kayseri Ticaret Odası Yönetimi, oda üyelerinden gelen talep ve sıkıntıların çözüme kavuşması amacıyla Kayseri bürokrasisine yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

KTO Yönetiminden Bürokrasi Ziyaretleri
Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü, Vergi Dairesi Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nü kapsayan ziyaret turuna; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Sayman Üye Bahri Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Payza, Ersan Özbek ve Veysel Uslu katıldı.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Başkan Hiçyılmaz, Kayseri’de yakın zamanda göreve başlayan; Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’ü makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduklarını kaydetti.

Hiçyılmaz bir diğer ziyarette ise Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ile bir araya geldiklerini belirtti.

Hiçyılmaz, bürokrasi ziyaretlerinde Kayseri Ticaret Odası meslek komitelerinden gelen talepler ile üyelerin yaşadığı sorunları yetkililere aktardıklarını ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.



Kayseri’nin 4 önemli müdürlüğünde görev yapan isimlere teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz, bu tür ziyaretleri sürdüreceklerini ve gelişmeleri yakından takip edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA