Kocasinan Belediyesinin Çalışmaları

Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi'nde yürüyüş yolu, otopark ve asfalt serimi yaptı.

Belediyededen yapılan yazılı açıklamaya göre, Serçeönü Mahallesine, 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi yapıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeyi daha da güzelleştirerek 'Yeni Kocasinan'ı oluşturma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Yaptıkları hizmetler neticesinde ilçenin daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuştuğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar şöyle devam etti:

'Bu kapsamda Serçeönü Mahallemizde de cadde ve sokaklar yenilendi. Kaldırımlar estetik ve dayanıklı bazalt taşı ile yepyeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizin araçları için de yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıldı.

Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağladık. Hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun. Yenileme çalışmalarımız hava şartları elverdiğince aralıksız devam edecek. Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Kocasinan sunmaktır.'

Kaynak: AA