Esenyurt Kara Kışa Hazır

İSTANBUL – Esenyurt Belediyesi, İstanbul’u yoğun olarak etkisi altına alması beklenen kar yağışına tüm ekip ve ekipmanlarıyla hazırlandı.

Esenyurt Kara Kışa Hazır
Esenyurt Belediyesi beklenen kar yağışının ulaşımı aksatmaması ve vatandaşların herhangi bir zorluk ile karşılaşmaması için teyakkuza geçti. Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadele ekipleri 39 teknik personel, 40 işçi ve 26 şoför ile 7 adet bulvar, 130 adet cadde ve 2 bin 796 adet sokakta 7 gün 24 saat esasına göre hizmet edecek.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, ilçede trafiğin aksamaması ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ilçenin belirlenen ana cadde ve sokaklarında belirlenen noktalarda kışla mücadele araçları ve ekipmanlarını 7 gün 24 saat hazır tutuyor.

Yol Bakım ve Onarım Şefliği, kar ve kış ile mücadele için 39 teknik personel, 40 işçi, 26 şoför, 24 adet lastik tekerlekli kazıyıcı ve yükleyici (JCB), 9 kar küreme aparatlı aracı, 14 adet kar küreme ve tuzlama kışla mücadele aracı, 1 greyder, 17 adet yol bakım ve onarım aracı, 6 adet damperli kamyonet, 3 Looder lastik tekerlekli, 2 ekskavatör paletli yükleyiciyi belirlenen noktalarda konuşlandırıldı. Ayrıca buzlanmalara karşı 4 bin 200 ton tuz stoklandı.
Kaynak: İHA