CHP'li Öztürk Yılmaz, 'Ardahanlı Çocuklar Üşümesin' Projesi Kapsamında Ardahan'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ’Ardahanlı Çocuklar Üşümesin’ kampanyası kapsamında Ardahan’a geldi.

CHP'li Öztürk Yılmaz, 'Ardahanlı Çocuklar Üşümesin' Projesi Kapsamında Ardahan'da
CHP Ardahan İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ’Ardahanlı Çocuklar Üşümesin’ kampanyası kapsamında Ardahan’da bulunduğunu söyledi.

Geçmişte yaşadığı zorluklara vurgu yapan Yılmaz, "Burada zaman geçse de hayat koşulları çok fazla değişmedi. İnsanların ekonomik şartlarında çok fazla bir iyileşme olmadı. Son bir ay içerisinde benim şahsi sosyal medya hesabımdan başlattığım ’Ardahanlı Çocuklar Üşümesin’ kampanyası çerçevesinde çok ciddi bir yardım aldık. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza bu yardımları ulaştırmak ve bu ağır kış şartlarında daha konforlu bir şekilde okula gidip gelmelerini temin edebilmek ve bu dayanışmayı yerel ölçekte sağlayabilmek amacıyla bu kampanyayı başlattık. Yardım yapan kardeşlerimize ve bu kampanyaya inanan, şahsımda Ardahan’a el uzatmak isteyen bütün dostlara teşekkür ediyorum" dedi.

Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili açıklama yapan Yılmaz, "Bizim içinde bulunduğumuz ortam Cumhuriyet tarihinde hiç olmamış bir ortam. Bir darbe girişimine maruz kalmış bir ülke ve darbe girişimi sonrası dikta girişimine maruz kalmış bir ülke maalesef. Meclis yasa yapma yetkisinin tekelini elinden kaybediyor. Cumhurbaşkanlığı kararnameleri eğer bu taslak geçerse, devletin şekillenmesi ve en kritik konular artık meclisin çıkaracağı kararlarla değil Cumhurbaşkanlığı kararnameleriyle şekillenecek. Daha da önemlisi hiçbir denetim yok. Bizim bununla ilgili Mecliste, basında, sokakta, meydanlarda elbette söyleyecek çok sözümüz var. Ama bunu gür söyleyebilmek önemli, toplu söyleyebilmek önemli ve bu taslağı ne yapıp edip toplumun dilinden düşürmemiz gerekiyor" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA