Büyükşehirden Emniyete Jest

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan emniyet mensupları için elektriği, suyu ve lavabosu olan prefabrik kulübe kuracaklarını açıkladı.

Büyükşehirden Emniyete Jest
Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “Zorlu süreçlerden geçen ülkemizde vatandaşımızın huzur ve güvenliği için emniyet mensuplarımız, canla başla mücadele ediyor ve şehirlerin giriş ve çıkış noktaları ile merkezlerinde aldıkları tedbirlerle suçlulara göz açtırmıyor. Özellikle şehrin giriş ve çıkışında görev yapan arkadaşlarımız, yazın sıcakta kışın da soğukta görevlerini yerine getiriyor. Görev sırasında elbette birtakım temel ihtiyaçlar da söz konusu oluyor. İl Emniyet Müdürlüğümüzün bu noktada talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi olarak, belirlenen noktalara prefabrik kulübe kuracağız” dedi.

Başkan Yılmaz, polis ve jandarmanın birlikte güvenlik hizmeti verdiği Altınordu ilçesinde üç noktada prefabrik kulübe kurulacağını ifade ederek, “İlk etapta Altınordu ilçemizde 3 noktaya prefabrik kulübe kuracağız. Ordu-Giresun karayolu üzerinde Sağra Fabrikası’nın karşısında bulunan mevcut uygulama noktasına 2x4 m ebadında, Ordu-Samsun karayolu mevcut polis uygulama noktasının yandaki Güzelyalı Mahallesi muhtarlığının ön kısmına 2.5 x 4 m ebadında ve Ordu -Ulubey karayolu mevcut uygulama noktasının yakınında bulunan Ordu İl Çevre Orman Müdürlüğü’nün ön kısmına 2.5 x 4 m ebadında prefabrik kulübe yerleştireceğiz. Bu kulübelerin elektriği, suyu ve lavabosu bulunacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA